Rabenhorstin laatu

Rabenhorst-mehujen ainutlaatuisen, koskemattoman maun takana on vuosikymmenten kokemuksen tulos. Nykypäivänä, kuten jo sadan vuoden ajan, Rabenhorstilla käytetään parhaita raaka-aineita mahdollisimman huolellisesti, ja luomme kaikin mahdollisin keinoin poikkeuksellisia hedelmätäysmehu- ja nektarituotteita.

Löydät täältä kaiken haluamasi tiedon kestävästä viljelystä, tiukasta laaduntarkkailusta, Rabenhorst-mehujen hellävaraisesta tuotannosta ja huolellisesta pakkaamisesta.

Vain parhaita, kestävää viljelyä noudattaen kasvatettuja hedelmiä

Voit olla varma, että Rabenhorst-mehujen valmistukseen käytetään vain kaikkein parhaita raaka-aineita. Painotamme erityisesti raaka-aineiden kasvatustapaa, ja valitsemme tuottajamme tiukkojen kriteerien mukaan. Pitkäaikaiset, henkilökohtaiset suhteet kasvattajiemme kanssa sekä pitkäaikaiset sopimukset mahdollistavat korkealaatuisten raaka-aineiden oston.

Taataksemme Rabenhorst-hedelmämehujen korkealuokkaisen laadun, raaka-aineiden tuotantoon liittyvät ohjenuoramme ulottuvat paljon pakollisia säädöksiä pidemmälle. Tämän takia meille on tärkeää, että raaka-aineet on kasvatettu mahdollisimman pitkälti kestäviä menetelmiä noudattaen, ja että ne ovat mahdollisuuksien mukaan luomua. Käytämme vain kaikkein laadukkaimpia hedelmiä, vaikka niillä luonnollisesti onkin hintansa.

Jatkuva ja tiukka laboratoriovalvonta

Ennen kuin raaka-aineet valmistetaan Rabenhorst-mehuksi, ne läpikäyvät tarkan valvontaprosessin tullessaan sisään. Käsin valikoidut hedelmät analysoidaan niiden tyypillisten piirteiden, kuten kypsyyden, värin, maun ja aromin perusteella. Hedelmäsokeri-, happo- ja vitamiinisisältö määritellään myös tarkasti.

Tiukkoja laboratoriotestejä noudatetaan myös ei-haluttujen saasteiden tai aineiden välttämiseksi. Rabenhorst ylläpitää omaa nykyaikaista, talon sisäistä testilaboratoriotaan, samoin kuin yhteistyötä hyvämaineisten kumppaniensa kanssa.

Käytämme vain täysmehua

Heti kun saapunut hedelmä on läpäissyt laatutarkastuksen, se prosessoidaan hellävaraisin menetelmin. Yksi tärkeimmistä näkökohdista Rabenhorst-mehujen valmistuksessa on, ettemme käytä lainkaan mehutiivisteitä. Tuotamme ainoastaan täysmehuja säilyttäen tuorepuristetun mehun luonnollisen koostumuksen sekä sen sisältämät arvokkaat ainesosat.

Omassa puristamossamme käytämme lisäksi Rabenhorstin omaa yksittäispuristusprosessia. Tunnet varmasti oliiviöljyn ”Extra Virgin” -laadun. Tätä kaikkein korkeinta laatuluokitusta käytetään tuotteille, jotka on tuotettu erityisen varovasti yksittäispuristamalla. Rabenhorst-puristamossamme käytämme samankaltaista menetelmää puristaen hedelmät vain kerran ja varmistaen näin, että hedelmämehumme sisältävät vain parasta raaka-ainetta.

Erittäin hellävarainen pullotus

Puristettu täysmehu säilötään. Käytämme tähän tarkoitukseen tietynlaista pastörointimenetelmää, jolla mehun fermentoituminen estetään kuumentamalla sitä, mutta vain niin matalaan lämpötilaan kuin mahdollista (80–90 °C). Erityisen pullotustekniikkamme ansiosta altistus kuumuudelle ja hapen joutuminen tuotteeseen pysyy niin vähäisenä kuin mahdollista. Näin tuotteen väri, maku, aromi ja arvokkaat vitamiinit ja mineraalit säilyvät parhaalla mahdollisella tavalla.

Suojaava pakkaus

Rabenhorst pakkaa luonnon pulloihin. Pakkausmateriaalina lasi on ylivoimainen. Se suojaa tuotteitamme ulkopuolisilta vaikutuksilta kuten valolta, muttei vaikuta aromiin tai makuun. Näin vitamiineja ja laatua suojellaan optimaalisella tavalla. Rabenhorstin korkealaatuiset hedelmämehut ovat yhtä hyvälaatuisia saapuessaan sinulle kuin lähtiessään tehtaaltamme.

Hedelmämehumme ovat helposti tunnistettavissa hyllyssä tutuista ruskeita Rabenhorst-lasipulloistamme, joten voit olla varma, että teet aina oikean valinnan.