Aroniamehu, Luomu 330ml

TARKASTI VALITUISTA, MAUKKAISTA ARONIAN MARJOISTA VALMISTETTU TÄYSMEHU
HEDELMÄPITOISUUS: 100 %

Itä-Euroopan viljelyalueilla välittömästi sadonkorjuun jälkeen valitut maukkaat aronian marjat käsitellään varovaisesti omassa puristamossa ja pullotetaan myöhemmin Rabenhorstilla. Tuloksena on parhaan laatuinen aronia-täysmehu, joka sisältää kaikki luontaisen raaka-aineensa terveelliset ainesosat.

AINEKSET:
Aronia-luomumehu

SISÄLTÖ:
750/700ml, 330ml, 125ml, 3l

Goji-mehu, Luomu 330ml

GOJI-MARJOISTA VALMISTETTU TÄYSMEHU
HEDELMÄPITOISUUS: 99,6 %

Nauti tässä mehussa goji-marjojen erityisestä mausta. Goji-marjat ovat pukinpensaan (Lycium) hedelmiä. Niitä on perinteisesti käytetty kuivattuina marjoina ja mehuna Pohjois-Aasiassa. Mehuun on lisätty askorbiinihappoa ja sitruunahappoa, jotta sen ainesosat säilyisivät mahdollisimman hyvin.

AINEKSET:
Goji-marjat, hapettumisen estoaine: askorbiinihappo, happamuuden säätöaine: sitruunahappo

SISÄLTÖ:
330 ml

Granaattiomenamehu, Luomu 330ml

AURINGON KYPSYTTÄMISTÄ GRANAATTIOMENOISTA VALMISTETTU TÄYSMEHU
HEDELMÄPITOISUUS: 100 %

Välittömästi korjuun jälkeen valitut, auringon kypsyttämät granaattiomenat käsitellään varovasti ja mehu pullotetaan myöhemmin Rabenhorstilla. Tuloksena on korkealaatuinen granaattiomena-täysmehu, jossa ovat tallella kaikki sen luontaiset ainesosat.

AINEKSET:
Granaattiomena-luomumehu

SISÄLTÖ:
750/700ml, 330ml, 125ml

Karpalomehu 330ml

ALKUPERÄINEN POHJOISAMERIKKALAINEN
HEDELMÄPITOISUUS: 100 %

Välittömästi sadonkorjuun jälkeen valitut, alkuperäiset pohjoisamerikkalaiset karpalot käsitellään huolellisesti omassa puristamossa ja pullotetaan sen jälkeen varovasti Rabenhorstilla. Tuloksena on korkealaatuinen puhdas karpalotäysmehu, jossa ovat tallella kaikki sen luontaiset ainesosat.

AINEKSET:
Karpalomehu

SISÄLTÖ:
750 ml + 330 ml + 125 ml

Mustikkamehu, Luomu 330ml

VILLEISTÄ, MAUKKAISTA MUSTIKOISTA VALMISTETTU TÄYSMEHU
HEDELMÄPITOISUUS: 100 %

Maukkaat, villit mustikat käsitellään omassa puristamossamme. Valitut marjat puristetaan vain yhden kerran. Tuloksena syntyy aito täysmehu, jossa ovat tallella kaikki sen luontaiset ainesosat.

AINEKSET:
Mustikka-luomumehu

SISÄLTÖ:
330 ml

11 PLUS 11 Keltainen 750ml

11 HEDELMÄÄ & 11 VITAMIINIA
HEDELMÄPITOISUUS: 100 %

Nauti tästä aromaattis-hedelmäisestä yhdistelmästä suoraan puristettuja hedelmämehuja tai pureita yhdestätoista harmonisesti tasapainotetusta hedelmästä. Tee itsellesi hyvää Rabenhorstin 11 PLUS 11 keltaisella ja saa huomattava osa tärkeiden ravintoaineiden päivittäisestä tarpeestasi.

AINEKSET:
Päärynä-, omena-, appelsiini- ja passion-hedelmämehu, banaani-, mango- ja aprikoosipuree, ananasmehu, acerolapuree, guavapuree, greippimehu, pro-vitamiini A, B1-, B2-, B6-, B12-, C- ja E-vitamiinit, niasiini, pantoteenihappo, foolihappo ja biotiini.

SISÄLTÖ:
750 ml + 125 ml

11 PLUS 11 Punainen 750ml

11 HEDELMÄÄ & 11 VITAMIINIA
HEDELMÄPITOISUUS: 100 %

Nauti tästä aromaattis-hedelmäisestä yhdistelmästä suoraan puristettuja hedelmämehuja tai pureita yhdestätoista harmonisesti tasapainotetusta hedelmästä. Tee itsellesi hyvää Rabenhorstin 11 PLUS 11 punaisella ja saa huomattava osa tärkeiden ravintoaineiden päivittäisestä tarpeestasi.

AINEKSET:
Vaalea rypäle-, omena-, päärynä-, kirsikka-, aronia-, selja-, mustikka-, granaattiomena-, karpalo-, karhunvadelma-, mustaherukkamehu, D3-vitamiini, B1-, B2-, B6-, B12-, C- ja E-vitamiinit, niasiini, pantoteenihappo, foolihappo ja biotiini.

SISÄLTÖ:
750 ml

Ananasmehu, Luomu 750ml

AURINGON KYPSYTTÄMIEN LUOMUANANASTEN EKSOOTTINEN NAUTINTO
HEDELMÄPITOISUUS: 100 %

Nauti täydestä, auringon kypsyttämien ananasten eksoottisesta hedelmän mausta. Tee itsellesi hyvää tällä luonnollisella, tuoreen hedelmäiselle maistuvalla ananastäysmehulla. Rabenhorstin ananasmehuun käytetyt ananakset kasvavat tarkkaan valituilla viljelmillä ihanteellisissa ilmasto- ja luonnonvalo-olosuhteissa. Kun ananakset korjataan, ne puristetaan varovasti mehuksi alkuperämaassaan ja pullotetaan sitten Rabenhorstilla.

AINEKSET:
Luomuananasmehu

SISÄLTÖ:
750 ml

Inkiväärimix, Luomu 750ml

LUOMUMONIHEDELMÄJUOMA, JOSSA 1 % INKIVÄÄRIMEHUA
HEDELMÄPITOISUUS: 100 %

Nauti tästä terveellisestä ja harmonisesti koostetusta täysmehusta, joka on valmistettu huolellisesti valituista omenoista, rypäleistä ja ananaksista, joihin yhdistyy hiukan mausteinen tuorepuristetun inkiväärin aromi. Herkullinen maku tarjoiltiinpa juoma kylmänä tai kuumana.

AINEKSET:
Luomuomenamehu, luomumehu vaaleista rypäleistä, luomuananasmehu, luomuinkiväärimehu (1 %)

SISÄLTÖ:
750 ml

Kirsikkanektari, Luomu 750ml

MAHTAVA HEDELMÄNAUTINTO
HEDELMÄPITOISUUS: VÄHINTÄÄN 58 %

Vasta korjatut, täysin kypsyneet tummanpunaiset morello-kirsikat ja runsasaromiset happamat kirsikat käsitellään omassa puristamossamme. Näiden kahden perinteisen kirsikkalajikkeen yhdistelmänä syntyy vertaansa vailla oleva herkullinen luomunektari, joka houkuttelee erityisen suurella hedelmäpitoisuudellaan ja erinomaisella laadullaan. Kirsikat ovat hyvin herkkiä hedelmiä, joiden aromi kehittyy vain kasvaessa ja heikkenee nopeasti sadonkorjuun jälkeen. Sopimuskasvattajamme varmistavat, että kirsikat poimitaan parhaassa vaiheessa ja ne puristetaan ja mehu pullotetaan välittömästi korjuun jälkeen.

AINEKSET:
Luomu-kirsikkamehu, vesi, luomuruokosokeri

SISÄLTÖ:
750 ml + 125 ml

Luumujuoma 750ml

HEDELMÄJUOMA, JOSSA VÄHINTÄÄN 97 % LUUMUTIIVISTETTÄ

Heti korjuun jälkeen tarkasti valitut luumut kuivataan, käsitellään ja pullotetaan varovasti Rabenhorstilla, käyttäen perinteisiä, rikittömiä tekniikoita. Tulosena on ravitseva ja hedelmäinen juoma.

AINEKSET:
Luumutiiviste (vesi, 43 % luumu), inverttisokerisiirappi, sitruunamehu

SISÄLTÖ:
750 ml + 125 ml

Mustaherukkanektari, Luomu 750ml

RUNSAASTI C-VITAMIINIA
HEDELMÄPITOISUUS: VÄHINTÄÄN 35 %

Nauti mustaherukan täydestä ja miellyttävän virkistävästä, hedelmäisestä mausta. C-vitamiini auttaa vastustuskyvyn säilyttämisessä ja parantaa raudan imeytymistä. Päivittäinen 200 ml annos kattaa jo 75 % C-vitamiinin suositellusta päiväannoksesta.

AINEKSET:
Vesi, luomumustaherukkamehu, luomuruokosokeri

SISÄLTÖ:
750 ml

Mustikkanektari, Luomu 750ml

VILLIEN MUSTIKOIDEN AINUTLAATUINEN MAKU
HEDELMÄPITOISUUS: VÄHINTÄÄN 70 %

Huolellisesti valitut, maukkaat villit mustikat käsitellään omassa puristamossamme. Näin syntyy vertaansa vailla oleva luomunektari, joka houkuttaa erityisen suurella hedelmäpitoisuudellaan ja erinomaisella laadullaan. Mustikoita kasvatetaan nykyisin suurina viljelminä. Sen seurauksena ne ovat usein suuria ja hyvin makeita. Vain villejä mustikoita, joissa on niille tyypillinen maku ja ainutlaatuinen aromi, käytetään Rabenhorstin mustikkamehussa.

AINEKSET:
Luomu-mustikkamehu, vesi, luomuruokosokeri

SISÄLTÖ:
750 ml + 125 ml

Ohranorascocktail, Luomu 750ml

LUOMUJUOMA, JOKA ON VALMISTETTU OHRANORAASTA, OMENAMEHUSTA, MANGOPUREESTA, ROOIBOS-TEEUUTTEESTA JA AGAVESIIRAPISTA
HEDELMÄPITOISUUS: VÄHINTÄÄN 45 %

Nauti tästä herkullisesta harmonisesti koostetusta mehusta, joka on valmistettu nuorista ohranoraista, rooibos-teeuutteesta, mangopureesta ja muista arvokkaista aineksista. Erityiset ominaisuudet: Anna itsellesi hyvin ansaittu hemmotteluhetki tällä erityisellä mehusekoituksella, joka yhdistää nuorten, puristettujen ohranoraiden ja aromaattisen rooibos-teen arvokkaat ominaisuudet.

AINEKSET:
Luomuohranorasmehu (45 %), luomuomenamehu (37 %), luomumangopuree (8 %), luomu-rooibos-teeuute (vesi, luomu-rooibos-tee 0,1 %), luomuagavesiirappi

SISÄLTÖ:
750 ml + 125 ml

Omena-mangomehu, Luomu 750ml

MAHTAVA HEDELMÄNAUTINTO
HEDELMÄPITOISUUS: 100 %

Nauti tästä herkullisesta mehusta, jossa varovaisen käsittelyn ansiosta ovat tallella hedelmän ravintoaineet ja hyvä maku. Rabenhorstin omena-mangomehu valmistetaan Alphonso ja Kesar -mangoista. Näitä mangolajikkeita pidetään Etelävaltioiden parhaina. Luomuomenat täydentävät tämän mehun mietoa ja aromaattista makua.

AINEKSET:
Luomuomenamehu (70 %), luomumangopuree (30 %)

SISÄLTÖ:
750 ml

Omenamehu, Luomu 750ml

ERINOMAINEN, TUOREINA POIMITUISTA LUOMUOMENOISTA VALMISTETTU MEHU
HEDELMÄPITOISUUS: 100 %

Nauti tästä herkullisesta mehusta, jossa huolellisen käsittelyn ansiosta on tallella hedelmien ravintoaineet ja maku. Huolellisesti omenaviljelmiltä valitut maistuvat omenat käsitellään omassa puristamossamme korkealaatuiseksi luontaiseksi mehuksi. Valitut hedelmät puristetaan vain kerran. Näin syntyy aito täysmehu, jossa ovat tallella kaikki sen luontaiset ainesosat.

AINEKSET:
Luomuomenamehu

SISÄLTÖ:
750 ml

Tumma rypälemehu, Lisätty rautaa 750ml

LISÄTTY RAUTA(II)GLUKONAATTIA
HEDELMÄPITOISUUS: 100 %

Nauti tästä herkullisesta mehusta, jossa varovaisen käsittelyn ansiosta ovat tallella hedelmän ravintoaineet ja hyvä maku. Tee itsellesi jotain hyvää erittäin ravitsevalla rauta(II)glukonaatilla. Koska keho ei pysty itse tuottamaan rautaa, sitä tulee saada riittävästi ravinnon kautta.

AINEKSET:
Tumma rypälemehu, rauta(II)glukonaatti

SISÄLTÖ:
750 ml + 125 ml

Vaalea rypälemehu, Lisätty magnesiumia 750ml

LISÄTTY MAGNESIUMSITRAATTIA HEDELMÄPITOISUUS: 100 %

Heti korjuun jälkeen valituista vaaleista rypäleistä huolellisesti prosessoitu ja myöhemmin varovasti Rabenhorstilla pullotettu mehu. Tähän mehuun on lisätty magnesiumsitraattia, joka on tärkeää lihasten toiminnalle.

AINEKSET:
Vaalea rypälemehu, magnesiumsitraatti

SISÄLTÖ:
750 ml

DETOX Smoothie 240ml

Hedelmälihaa sisältävä monihedelmä-luomumehu

C-vitamiini auttaa soluja suojautumaan oksidatiiviselta rasitukselta.

Tämä smoothie valmistetaan yhdeksästä huolella valitusta hedelmästä ja se sisältää runsaasti C-vitamiinia.

Ainekset:
Punainen rypälemehu*, banaani-*, omena-* ja mustikkamassa (7 %)*, puolukka-*, aronia- (5 %)* ja omenamehu*, arecolamassa*, seljamehu*

* Valvottu luomuviljely

ENERGY Smoothie 240ml

Hedelmälihaa ja guaranaa sisältävä monihedelmä-luomusmoothie

Stimuloiva guarana ja viisi muuta hienoa hedelmää yhdistyvät toistensa kanssa aromaattiseksi ja hedelmäiseksi smoothieksi.

Ainekset:
Omenamehu*, banaanisose*, appelsiinimehu (20 %)*, mangosose*, sitruunamehu*, guaranauute (0,3 %)*

* Valvottu luomuviljely

GREEN Smoothie Paprika & Spirulina 240ml

Ohranorasmehua ja sipiruliinaa sisältävä monihedelmävihannesmenu

Vihreä pippuri, ohranorasmehu ja spiruliina-mikrolevät yhdistettynä valikoituihin hedelmiin tuottavat aromaattisen ja herkullisen Vihreän smoothien.

Saksan ravitsemusjärjestö DGE suosittelee, että sisällytät viisi annosta hedelmiä ja kasviksia päivittäiseen ruokavalioosi. Yksi smoothie korvaa yhden päivittäisen hedelmä- tai kasvisannoksen.

Ainekset:
Vaalea rypälemehu (35 %)*, kiivi- (20 %)*, banaani- (20 %)* ja omenasose (9 %)*, omena- (7,8 %)*, viherpippuri- (5 %)* ja ohranorasmehu (2,8 %)*, spiruliina-mikrolevät (0,4 %)*

* Valvottu luomuviljely

POWER Smoothie 240ml

REFRESH Smoothie 240ml

Hedelmälihaa ja inkivääriä sisältävä monihedelmä-luomusmoothie

Nauti tuoreen ja mausteisen inkiväärin mausta, johon yhdistyy viisi aromaattista hedelmää muodostaen hedelmäisen tuoreen smoothien.

Saksan ravitsemusjärjestö DGE suosittelee, että sisällytät viisi annosta hedelmiä ja kasviksia päivittäiseen ruokavalioosi. Yksi smoothie voi korvata yhden näistä annoksista.

Ainekset:
Omenamehu*, mangosose*, ananasmehu (15 %)*, omenasose*, acerolasose*, inkiväärimehu (2 %), sitruunamehu*

* Valvottu luomuviljely

VITAMIN Smoothie 240ml

Omena-mango + acerola –hedelmäsosetta sisältävä monihedelmä-luomumehu

Nauti verrattoman intensiivisestä aromista ja hienovaraisesta kermaisesta mausta tässä epätavallisessa hedelmäsekoituksessa.

Acerola, joka tunnetaan myös "Antillien kirsikkana", on yksi maailman eniten C-vitamiinia sisältävistä hedelmistä. Sen kirpeän happamuuden ja makean, mehukkaan, tuoksuvan mangon sekä tuoreen omenan yhdistelmä tuottavat hämmästyttävän makuelämyksen.

Ainekset:
Luomuomenamehu (58 %), luomumangopuree (39 %), luomuacerolapuree (3 %)

Hermoille & Lihaksille 750ml

Monihedelmämehu, johon on lisätty magnesiumia ja kahdeksaa B-vitamiinia - 100 % täysmehu

Lisää vitaalisuutta elämään. Nauti harmonisesti yhdisteltyjen täysmehujen herkullisesta mausta. Rabenhorstin Vitesse-mehut, joiden lisätyt vitamiinit on sovitettu erilaisiin ravitsemuksellisiin tarpeisiin, voivat auttaa parantamaan vitaalisuuttasi.

Tee itsellesi hyvää ja tue hermostoasi ja lihaksiasi magnesiumilla ja kahdeksalla elintärkeällä B-ryhmän vitamiinilla. Riittävä magnesiumin saanti vaikuttaa hermojärjestelmän normaaliin toimintaan ja folaatit vähentävät väsymystä ja uupumusta.

Ainekset:
Vaalea rypälemehu, aprikoosisose (17 %), banaanisose, magnesiumsitraatti, B1-, B2-, B6- ja B12-vitamiinit, foolihappo, niasiini, pantotenaatti, biotiini

Keskittymiselle 750ml

Monihedelmämehu, jossa on rautaa, B12-vitamiinia ja ginko-biloba -uutetta - 100 % täysmehu

Lisää vitaalisuutta elämään! Nauti harmonisesti yhdisteltyjen täysmehujen herkullisesta mausta. Rabenhorstin Vitesse-mehujen lisätyt vitamiinit on sovitettu erilaisiin ravitsemuksellisiin tarpeisiin.

Tee itsellesi hyvää raudan ja B12-vitamiinin yhdistelmällä, jota hyödyllisesti täydentää ginkgo-biloba-uute. Rauta myötävaikuttaa normaaliin kognitiiviseen kehitykseen. B1- ja B2-vitamiinit, biotiini ja pantoteenihappo auttavat normaalia, energiaa tuottavaa aineenvaihduntaa, samalla kun B6- ja B12-vitamiinit, niasiini ja foolihappo auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta.

Ainekset:
Punainen rypälemehu, mustikkamehu, banaanisose, ginkgo-biloba-uute (4:1), rauta(II)glukonaatti, B12-vitamiini

Luuston Terveydelle 750ml

Monihedelmämehu, johon on lisätty kalsiumia ja D3-vitamiinia - 100 % täysmehu

Lisää vitaalisuutta elämään. Nauti näiden harmonisesti yhdisteltyjen täysmehujen herkullisesta mausta. Rabenhorstin Vitesse-mehujen lisätyt vitamiinit on sovitettu erilaisiin ravitsemuksellisiin tarpeisiin.

Tällä mehulla voit tukea luustosi terveyttä kalsiumin ja D3-vitamiinin avulla. Kalsiumia ja D-vitamiinia tarvitaan luuston normaaliin kasvuun ja kehittymiseen. Keho ei pysty hyödyntämään kalsiumia ilman riittävää D-vitamiinin saantia.

Ainekset:
Ananasmehu, mangosose, appelsiinimehu, kalsiumglukonaatti, D3-vitamiini

Sydämmen Terveydelle 750ml

Monihedelmämehu, johon on lisätty kaliumia, magnesiumia ja tyrniuutetta - 100 % täysmehu

Lisää vitaalisuutta elämään. Nauti näiden harmonisesti yhdisteltyjen täysmehujen herkullisesta mausta. Rabenhorstin Vitesse-mehujen lisätyt vitamiinit on sovitettu erilaisiin ravitsemuksellisiin tarpeisiin.

Tee itsellesi hyvää ja tule terveyttäsi magnesiumin ja tyrniuutteen avulla. Kalium ja magnesium ovat olennaisia sydämesi toiminnalle.

Ainekset:
Omenamehu, vaaleiden rypäleiden mehu, omenasose, kirimoijasose, aroniamehu, karpalomehu, kaliumsitraatti, magnesiumsitraatti, tyrniuute (4:1)

Solujen Terveydelle 750ml

Monihedelmämehu, jossa C- ja E-vitamiinia, rypälesiemenuutetta ja kofeiinitonta vihreää teeuutetta - 100 % täysmehu

Vitaalisuutta elämään! Nauti eksoottisen kirimoijahedelmän epätavallisesta tuoksusta osana tätä harmonista hedelmämehusekoitusta. Rabenhorstin Vitesse-mehujen lisätyt vitamiinit on sovitettu erilaisiin ravitsemuksellisiin tarpeisiin.

Tee itsellesi ja kehollesi palvelus rypäleensiemenillä (OPC), vihreällä teellä (katekiinit) ja hedelmillä, sekä C- ja E-vitamiineilla.

Ainekset:
Punainen rypälemehu, kirimoijasose, mustaherukkamehu, granaattiomenamehu, C-vitamiini, rypälesiemenuute, kofeiiniton vihreä teeuute, E-vitamiini

Verisuonten Terveydelle 750ml

Monihedelmämehu, johon on lisätty B-vitamiinia ja kaakaouutteita - 100 % täysmehu

Lisää vitaalisuutta elämään. Nauti harmonisesti yhdisteltyjen täysmehujen herkullisesta mausta. Rabenhorstin Vitesse-mehujen lisätyt vitamiinit on sovitettu erilaisiin ravitsemuksellisiin tarpeisiin.

Tee itsellesi hyvää B6- ja B12-vitamiinien ja foolihapon avulla, joita sopivasti täydentää kaakaouute. B6- ja B12-vitamiinien yhdistelmä on erittäin tärkeä homokysteiiniaineenvaihdunnalle.

Ainekset:
Vaalea rypälemehu, omenamehu, appelsiinimehu, guavasose, kaakaouute, C-vitamiini, B6-vitamiini, B12-vitamiini, foolihappo

Vastustuskyvylle 750ml

Monihedelmämehu, johon on lisätty sinkkiglukonaattia ja C-vitamiinia - 100 % täysmehu

Nauti harmonisesti yhdisteltyjen täysmehujen herkullisesta mausta. Rabenhorstin Vitesse-mehujen lisätyt vitamiinit on sovitettu erilaisiin ravitsemuksellisiin tarpeisiin.

Tätä mehua nauttimalla voit tukea immuunijärjestelmääsi sinkin ja C-vitamiinin avulla. Sinkki ja C-vitamiini auttavat immuunijärjestelmää toimimaan normaalisti. Koska keho ei voi itse tuottaa sinkkiä ja sen varastot ovat rajoitetut, on sitä nautittava säännöllisesti.

Ainekset:
Omenamehu, mangosose, omenasose, acerolasose, C-vitamiini, sinkkiglukonaatti